CZ / EN

Aktuality

Oborový den Ústavu výrobních strojů a zařízení – RCMT

Publikováno: 01. 03. 2024

Přemýšlíte, jaký si vybrat obor magisterského studia? Zajímáte se o průmyslovou automatizaci, řízení a pohony obráběcích strojů, konstrukci, technologii či design v konstrukci strojů?

To, a ještě více vás čeká na Oborovém dnu na  Ústavu výrobních strojů a zařízení, Fakulty strojní ČVUT v Praze, který se bude konat ve dvou lokalitách a termínech:

  • ve čtvrtek 7. března 2024 od 12.30 hodin v laboratořích RCMT na adrese Horská 3, Praha 2 Albertov (budova A) 
  • ve středu 13. března 2024 od 12.30 hodin v oddělení průmyslové výroby a automatizace na adrese Jugoslávských partyzánů 1580/3, Praha 5 Dejvice (budova CIIRC).

Provedeme vás laboratořemi a představíme navazující magisterský obor:

Představíme obor výrobní technika a jeho pozici v průmyslu. Seznámíme vás se studijním plánem, možnostmi odborné praxe na našem ústavu, potenciálem vašeho budoucího uplatnění a tématy bakalářských a diplomových prací, které můžete zpracovávat pod vedením našich pedagogů.

Výrobní technika je hi-tech strojírenský obor, který je základem veškeré průmyslové výroby. V oboru působí v ČR desítky prosperujících firem. Naši studenti spolupracují na projektech realizovaných spolu s průmyslovými partnery, mají možnost cestovat a studovat v zahraničí a po ukončení studia snadno nalézají atraktivní profesní uplatnění.

Těšíme se na vaši návštěvu!
Již nyní můžete navštívit naše laboratoře prostřednictvím virtuální prohlídky RCMTvirtuální prohlídky IPA CIIRC.

POZVÁNKU najdete ZDE.

Naše absolventy můžete poznat TADY.