CZ / EN

Aktuality

Naši studenti se účastnili World Manufacturing Forum 2022

Publikováno: 29. 11. 2022

Ve dnech 25. a 26. 11. 2022 se konalo World Manufacturing Forum 2022 v italském Porsche Experience Center, Franciacorta. V rámci tohoto fóra proběhla i konference celosvětové iniciativy Young Manufacturing Leaders, do které jsou zapojeni i studentky a studenti Fakulty strojní, kteří zde již před více než 2 lety založili pražský City Hub.

Konference v rámci World Manufacturing Forum 2022 nesla název YML Main Event a Fakultu strojní ČVUT v Praze reprezentovaly dvě doktorandky Ing. Ludmila Růžičková a Ing. Lucie Hlavůňková a studentka magisterského oboru Bc. Kateřina Kobrlová.

Zástupci z řad našich mladých techniků byli pozváni, aby se osobně konference zúčastnili a měli prostor pro výměnu zkušeností s vedením City Hubů, s ostatními členy této iniciativy z celé Evropy.

Zároveň byla v rámci této konference předána ocenění, které získali studenti zapojení do soutěže, pořádané naším pražským City Hubem. Jednalo se o soutěž zaměřenou na analýzu životního cyklu výrobku. Kromě networkingu, výměny zkušeností a panelových diskusí na různá témata, proběhlo také předání ocenění pro výherce soutěže. Výhercem se stal Oisín Gavigan s tématem Rocket Fuel a Anthony Giampa s tématem Steel Production.
 
Pokud by tě toto téma zajímalo, zástupci našeho City Hubu připravili výukový nugget, kde se můžeš o Life Cycle Analysis dozvědět víc! Je součástí learning path na téma Creativity, Innovation and Entrepreneurship. Jakožto student Fakulty strojní, můžeš získat zdarma přístup k těmto výukovým matriálům, stačí se pouze registrovat pod pražský City Hub pod následujícím odkazem a my ti zašleme e-mail s veškerými přístupy a informacemi! 
 
Více informací o iniciativě Young Manufacturing Leaders (YML) najdeš ZDE.

Fotogalerie