CZ / EN

Aktuality

Chceš vyrazit na World Manufacturing Forum 2022 v Miláně?

Publikováno: 20. 07. 2022

Zapoj se do soutěže zaměřené na Life Cycle Analysis! Zúčastni se mezinárodní soutěže, kterou si pro Tebe připravili členové celosvětové sítě mladých techniků Young Manufacturing Leaders (YML).

Pošli video v angličtině popisující buď již existující analýzu životního cyklu výrobku, kterou ale musíš vysvětlit a kriticky zhodnotit, nebo vytvoř svou vlastní LCA konkrétního produktu a popiš její průběh a výsledky.

První 3 místa získají exkluzivní pozvánku na World Manufacturing Forum 2022, které se bude konat 25. a 26. listopadu 2022 v Porsche Experience Center v Lombardii. V rámci výhry získáš nejen pozvánku, ale také uhrazenou cestu a ubytování. Těšit se můžeš na odborný i společenský program.

Soutěž je otevřena pro všechny členy YML (Young Manufacturing Leaders) – pokud ještě nejsi členem, zaregistruj se zde  a pojď s námi do toho. Video můžeš odeslat do 1. září 2022 do 23:59 SELČ pomocí oficiálního soutěžního formuláře zde.
Pro více informací o soutěži, pravidlech a formulář klikněte na YML Sustainable Manufacturing Innovation Contest – LCA across Europe  
Soutěžní příspěvky budou hodnoceny členy organizace Young Manufacturing Leaders (YML).
 
Přejeme mnoho úspěchu při řešení Tvého nápadu
Tým Young Manufacturing Leaders
https://youngmanufacturingleaders.org/

Kontakt na členy týmu Young Manufacturing Leaders na Fakultě strojní ČVUT v Praze najdeš TADY.