CZ / EN

Aktuality

EDU.Lab před naší fakultou pro studenty i pro veřejnost

Publikováno: 22. 04. 2024

Před Fakultou strojní ČVUT v Praze v Dejvicích zaparkoval trailer EDU.Lab Škoda Auto. Tato pojízdná laboratoř je tady především pro studenty základních a středních škol, ale odpoledne také pro veřejnost. V Dejvicích ho najdete od 22. 4. 2024 do 26. 4. 2024.

Studenti Českého vysokého učení technického v Praze, na pár metrech čtverečních, ukážou tento týden studentům základních a středních škol, jak jsou v dnešním průmyslu nepostradatelné moderní technologie.

Pro veřejnost jsou vyhrazené časové sloty v odpoledních hodinách a termíny a časy těchto prohlídek najdete zde: https://skodaauto-edulab.cz/kalendar/

Mobilní laboratoř Škoda EDU.Lab vznikla jako unikátní projekt společnosti Škoda Auto pro podporu technického vzdělávání mezi žáky základních a středních škol. Cílem projektu je ukázat žákům moderní technologie a nadchnout je pro studium techniky na středních a vysokých školách.

Díky představeným technologiím v EDU.Labu mohou žáci nahlédnout do zázemí jedné z největších automobilek ve střední Evropě. Laboratoř se rozjela do škol na podzim roku 2021 a o od té doby ji navštívilo více jak 12 000 studentů.

Fotogalerie