CZ / EN

Aktuality

Doctoral Summer School 2023

Publikováno: 05. 06. 2023

Jedinečná příležitost pro všechny PhD studenty ČVUT v Praze! 5 VOLNÝCH MÍST !!!
 
10. až 21. 7. 2023 – Staňte se součástí komunity EIT-M Doctoral School a získejte technické hands-on zkušenosti se zahraničními partnery. Zlepšete své soft-skills v rámci Innovation & Entrepreneurship programu pod vedením zkušených koučů a inovačních expertů.

 
Pokud máte v životě inovační a podnikatelské ambice, rádi byste si rozšířili obzory, zdokonalili své komunikační dovednosti, zažili týmovou práci, či prostě získali nové zážitky s kolegy jiných universit napříč EU, neváhejte se zapsat a zúčastnit.
 
Doctoral Summer School 2023 je dvoutýdenní samostatná událost pořádaná na ČVUT v Praze a STU v Bratislavě za podpory EIT Manufacturing v rámci dotovaného rozšiřujícího dvouletého doktorského programu Doctoral School (DS) - EIT Manufacturing zaměřeného na inovace a podnikání (I&E). Tato samostatná událost je organizována jako intenzivní „Market exploration“ kurz na kterém vám zahraniční odborníci z Innpulse Consulting (externí partneři projektu) ukáží cesty, jak z výzkumných témat (nejen) disertačních prací vytvořit skutečný marketingový produkt, povzbuzující k založení např. inovačního start-upu. Součástí programu jsou také vysoce kvalifikované odborné semináře na téma „Chytré systémy pro odolnou výrobu“, návštěvy progresivních výrobních podniků a v neposlední řadě kulturní akce, na kterých bude příležitost sblížit se s komunitou PhD studentů EITM DS z dalších partnerských universit (Arts et Métiers ParisTech, FEUP, University of Tartu, University of Mondragon a Grenoble INP).
 
Agenda:
10. – 14. 7. 2023 STU v Bratislavě
17. – 21. 7. 2023 ČVUT v Praze

Jak se přihlásit?
On-line přes aplikační portál: Apply online! – Summer School 2023

Kdo se může přihlásit?
Studenti doktorských programů ČVUT v Praze. Výzkumní pracovníci.

Co mě to bude stát?
Cena Letní školy je 800€, ale prvních 5 zájemců z ČVUT v Praze má účast ZDARMA a to díky podpoře EIT-Manufacturing.

Počítat je nutné s náklady na cestu do Bratislavy (cesta zpět je financována), ubytování v Bratislavě a částečně stravu (obědy, coffee braky 2x denně a 2 společenské večeře jsou součástí podpory programu EU).

Co bych měl/a ještě vědět?
Oficiálním jazykem Doctoral Summer School je Angličtina. Na účastníky nejsou kladeny žádné specifické vstupní předpoklady (krom komunikační znalosti angličtiny, kterou nemusíte nikde deklarovat).
Technický program se uskuteční na STU v Bratislave, FS ČVUT v Praze a ČVUT v Praze (CIIRC).
I&E program v Bratislavě bude probíhat na STU v Bratilsalve a v Praze v hotelu Michael.

Uzávěrka podání přihlášek:
čtvrtek 15. června 2023

Váháte, nevíte, k čemu Vám to může být dobré a co můžete získat? Pro zodpovězení jakýchkoliv dotazů kontaktujte:
Ing. Martin Mareš, Ph.D.
koordinátor projektu EIT-M Doctoral School
tel.: 00420 605 205 913
e-mail: m.mares@rcmt.cvut.cz