CZ / EN

Aktuality

Transfera Technology Day 2022

Publikováno: 01. 08. 2022

Studenti, absolventi a zaměstnanci ČVUT mají právě teď možnost zapojit se se svými projekty do výzvy platformy Transfera.cz, jenž má za cíl propojení české vědy a zdroje technologií s bynysovou komunitou.

V loňském roce bylo ČVUT zastoupeno hned 2x a to velmi úspěšně s projekty Podložka pro snímání zatížení a polohy pacienta (doc. Ing. Lukáš Vojtěch, Ph.D. a Ing. Marek Neruda, Ph.D. z FEL ČVUT) https://www.youtube.com/watch?v=gtVFnaDn54w  a Zařízení na úpravu drátů pro implantační chirurgii (Ing. Karel Tesař z FJFI, s účastí AV ČR) https://www.fjfi.cvut.cz/cz/media-a-verejnost/archiv-aktualit/7854-nase-dva-projekty-se-umistily-ve-finale-transfera-ttechnology-day-2021.

Projekty, které se kvalifikovaly do závěrečného finále, mohou používat označení FINALISTA TRANSFERA TECHNOLOGY DAY. Toto osvědčení je známkou kvality a může pomoci se zajištěním nejen finanční podpory. Finálové projekty také dostanou pozvánku do programu Technologické inkubace agentury CzechInvest, která na každý projekt může uvolnit až 5 milionů korun.

Neváhejte se připojit s Vašimi projekty, které jsou v pokročilejší či konečné fázi Proof of Concept a směřují k uplatnění v praxi. 

Sběr bude ukončen 9. 9. 2022. 

Pojďte reálně rozvíjet nebo komerčně zhodnotit či najít vhodného mentora pro spolupráci na Vašem projektu.
Nahrávejte sem: https://portfolio.transfera.cz/cs/prehled-technologii/

Více informací najdete ZDE.