CZ / EN

Aktuality

Den s formulemi a závodními motocykly ČVUT 2020

Publikováno: 24. 09. 2020

Tradiční akce Den s formulemi a závodními motocykly ČVUT 2020 se uskuteční 30. září od 9.00 hodin v Technické ulici v Dejvicích. Studenti budou prezentovat nejnovější monoposty z dílen studentských týmu z Fakulty elektrotechnické, Fakulty strojní a Fakulty dopravní ČVUT v Praze.

V úvodu poskytnou konstruktéři soutěžních týmů zajímavé informace o návrhu a stavbě všech závodních formulí i motocyklů. Prezentace proběhne přímo “na dráze” u monopostů studentských formulí a motocyklů a bude zakončena dynamickými ukázkami.

Den s formulemi a závodními motocykly ČVUT 2020 můžete sledovat také ONLINE: https://youtu.be/YD0uos_vGdQ . Přenos začíná v 9.00 hodin!

V rámci exhibičních jízd budou mít návštěvníci možnost vidět nejnovější spalovací formuli týmu CTU CarTech, elektrickou formuli s označením FSE.09 týmu eForce FEE Prague Formula a dva závodní motocykly týmu CTU Lions. Před Fakultou elektrotechnickou bude také k vidění první samořiditelná elektrická formule týmu eForce, která byla odhalena 4. září 2020.

S ohledem na nová bezpečnostní opatření související s pandemií COVID-19 se celá akce bude odehrávat pouze před budovou Fakulty strojní a Fakulty elektrotechnické ČVUT v Dejvicích na ulici Technická.