CZ / EN

Aktuality

Ukázali jsme strojárnu uvnitř!

Publikováno: 30. 01. 2020

Děkujeme studentům středních škol i gymnázií a také jejich učitelům i rodičům za návštěvu na naší fakultě. Těší nás velký zájem o studium na naší fakultě a rádi vám poradíme, pokud se při rozhodování budete chtít na něco zeptat. Neváhejte a pište – Strojárna je tu pro vás!

Den otevřených dveří, který proběhl 29. ledna 2020 na Fakultě strojní ČVUT v Praze, přinesl několik novinek. Už od 8.30 hodin mohli po pěti minutách navštěvovat zájemci o studium trasy s komentovanými prohlídkami laboratoří fakulty. Další novinkou byla pouze jedna přednáška o studiu ve velké posluchárně s balkonem, která byla přenášena online na YouTube kanál fakulty. Pokud by došlo k naplnění této velké posluchárny, byla připravena ještě jedna velká posluchárna, kam by byl živý přenos přenášen.

Den otevřených dveří si již skončil, ale fakulta zůstává zájemcům o studium dále otevřená! Konkrétně během akce OTEVŘENÁ FAKULTA, která startuje 26. února 2020 od 16.00 a bude se opakovat každou středu do 18. března 2020. V rámci akce Otevřená fakulta, mohou zájemci o studium zjistit, jaké jsou podmínky studia na Fakultě strojní ČVUT v Praze. V několika laboratořích fakulty se mohou zájemci seznámit se zajímavými projekty, na kterých se v mnoha případech podílejí sami studenti, kteří tak získávají užitečné zkušenosti pro své uplatnění po absolvování studia.

Fotogalerie