CZ / EN

Aktuality

Mechathon 2020 je TADY! Soutěž pro studenty VŠ.

Publikováno: 20. 01. 2020

Mechathon 2020 je akcí pro studenty technicky zaměřených vysokých škol. Během víkendu budou mít studenti za úkol navrhnout, postavit a naprogramovat robota schopného pohybovat se po dráze a odstraňovat z ní překážky. Ke stavbě poslouží robotické stavebnice LEGO® Mindstorms a 3D tiskárna. Třetího ročníku se může zúčastnit max. 32 studentů a studentek. Celkem vytvoříme 8 týmů po 4 lidech. V každém týmu musí být minimálně jedna studentka. Je možné se přihlásit jako jednotlivec či už jako sestavený tým.

Datum: 29. února až 1. března 2020 (začátek v sobotu 29. 2. v 8:30 hod., předpokládaný konec v neděli 1. 3. v 18.30 hod.)

Místo konání: Bosch Česká republika (Radlická 350, Praha 5)

Veškeré podrobné informace jsou dostupné na www.mechathon.cz
Závazná registrace: https://www.eventbrite.com/e/mechathon-2020-tickets-88662316375

Kapacita je omezena na 32 míst, registrace bude veřejná do vyčerpání registrací, přihlaste se tedy co nejdříve. V předchozích ročnících byla kapacita naplněna během prvních dvou týdnů od spuštění. Do třetího ročníku se mohou přihlásit pouze ti, kteří se nezúčastnili prvních dvou ročníků.

Organizační informace: Pro studenty je po celý víkend zajištěno občerstvení, je možné přespat přímo na místě akce. Zúčastní se odborní mentoři, kteří jsou po celou dobu víkendu studentům k dispozici pro konzultace. Součástí programu jsou také přednášky a workshopy.

 

V případě dotazů nás, prosím, kontaktujte na: info@mechathon.cz